De ce este important să ai un cont de utilizator Ecoaqua

De ce este important să ai un cont de utilizator Ecoaqua

Site-ul www.ecoaqua.ro este un proiect al A.D.I. Ecoaqua, prin care se urmărește o comunicare cât mai eficientă între populația ce beneficiază de serviciul de alimentare cu apă și canalizare și operatorul ECOAQUA SA.

CONTUL MEU ECOAQUA este o aplicație găzduită pe website - ul  www.ecoaqua.ro  prin care clientul serviciilor de apă canalizare oferite de ECOAQUA SĂ Călărași, are acces la date actualizate la zi din sistemul intern al operatorului privind punctul de consum contractat.

Folosind Contul meu ECOAQUA utilizatorii au acces facil la toate informațiile de care au nevoie în calitatea lor de client.

Serviciul asigură în permanență:

- evidența facturilor

- evidența plăţilor

- fișele indexelor de facturare a contorilor

- trimiterea de sesizări  operatorului

- primirea de mesaje informative de către clienţi de la operator-

- soldul de plata la zi pentru serviciile prestate

CUM SE CREAZĂ UN CONT ECOAQUA

Pentru a va crea un cont în aplicația online de pe portalul www.ecoaqua.ro  trebuie să fiți un client valid al companiei (ceea ce înseamnă să aveți un contract de furnizare apă încheiat și să primiți facturi pentru acest serviciu) și să dețineți un cont valid de e-mail.

Informațiile care vi se vor solicită la crearea contului sunt următoarele:

Cod client: codul de client (de pe factură în dreapta sus sub datele de identificare a clientului) prin care un utilizator este verificat dacă este client al companiei

- Nume, Prenume

- Localitate,Adresa (stradă, nr, bloc, scară, apt - le regășiți de asemenea în factură)

- Email: o adresă de email validă, pentru autentificare și pentru a putea primi informațiile legate de portal, din partea companiei

PASUL 1

Introduceți toate aceste date solicitate, urmate de introducerea codului captcha, generat automat din stânga, finalizând prin tastarea butonului Înregistrare cont

PASUL 2

După verificare și validare de administratorul portalului veți primi un mesaj pe  adresa de e mail introdusă de dumneavoastră specificându-se:

Nume utilizator: E-mailul introdus la pasul 1

ParolăUn cod din 8 caractere generat automat

PASUL 3

Autentifica-te din pagină dreapta a paginii www.ecoaqua.ro, folosind elementele primite la pasul anterior.

Dacă vrei să fii informat, dacă vrei să comunici la un nivel superior cu furnizorul tău de servicii apă și canalizare crează-ţi “Contul meu ECOAQUA”.