ADI Ecoaqua a decis: Apa şi canalul, mai scumpe cu 10%

ADI Ecoaqua a decis: Apa şi canalul, mai scumpe cu 10%

Şi s-a făcut voia lui Cezar Neagu. E adevărat nu întregime dar şi începutul este aşa cum şi-a dorit.

Preţul apei potabile s-a majorat cu 10,08%, de la 3,77 lei / mc la 4,15 lei / mc (preţuri fără TVA, 9%)) iar tariful de canalizare a crescut şi el cu 10,15%, de la 3,25 lei / mc la 3,58 lei / mc (tarfiele nu includ TVA-ul de 9%). Aşa au decis membrii asociaţi ai ADI Ecoaqua reuniţi pe 31 ianuarie într-o şedinţă de lucru. Tot în cadrul Hotărârii 4 se precizează că „Asociaţia va discuta, în vederea aprobării în semetrul II preţul la apă potabilă de 4,56 lei / mc (nu include TVA), respectiv tariful de canalizare – epurare la 3,82 lei / mc (fără TVA).

Se va ajunge acolo, mai exact după alegerile locale din vară ca să nu dea acum lumea cu pietre în ei la procentele mult visate, adică 20,95% la apa potabilă, respectiv 17,35% la canalizare.

Aşa că de la 1 martie, aveţi încă un motiv în plus să trageţi tare ca să plătiţi şi utilităţile la preţul, respectiv tariful „impus” de Cezar Neagu, om greu din garnitura de „profesionişti” cu care se laudă tandemul de toată jena Drăgulin – Filipescu.

Să sperăm că la acest „nivel” şi domnul Cezar Neagu va fi răsplătit aşa cum se cuvine, adică cu o nouă primă şi mai „babană” pentru munca istovitoare de lămurire dusă în ianuarie.  Îi ţin pumnii! Voi?