Ștefan Vodă | S-a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul „Înființare rețea alimentare cu gaze naturale în comuna Ștefan Vodă”

Ștefan Vodă | S-a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul „Înființare rețea alimentare cu gaze naturale în comuna Ștefan Vodă”

O altă veste de 10 pentru locuitorii comunei Ștefan Vodă. Primarul Ionel Zardova a anunțat semnarea contractului de finațare pentru obiectivul de investiții „Înființare rețea alimentare cu gaze naturale în comuna Ștefan Vodă, județul Călărași”, aprobat în cadrul PNI Anghel Saligny.

“Este o mare realizare pentru comuna noastră. Am semnat împreună cu dl ministru Veștea contractul de finanțare pentru acest obiectiv extrem de important care va contribui decisiv la dezvoltarea reală a comunei Ștefan Vodă. În 2020, imediat după preluarea mandatului am pornit din ultimele rânduri însă în 3 ani și jumătate de mandat am reușit să accesăm multe proiecte cu finanțare guvernamentală și europeană, cele mai multe dintre ele fiind deja în implementare”, a declarat primarul Ionel Zardova.

Valoarea totală a investiției este 29.360.665,30 lei (TVA inclus), din care construcții - montaj 25.767.874,07 lei.

Rețeaua de distribuție se întinde pe o lungime de 33.477 metri. Numărul de gospodării conectate este de 812 iar de branșamente tot de 812.

Durata estimată de realizare a investiției este de 28 luni.

contractfinantarepnistefanvoda

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.