Chirnogi | Semnarea contractului de finanțare pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes local”

Chirnogi | Semnarea contractului de finanțare pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes local”

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, astăzi, 39 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 394.063.208,41 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, construirea unor poduri, precum și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

Printre acestea figurează și Primăria comunei Chirnogi cu obiectivul de investiții “Modernizare drumuri de interes local, comuna Chirnogi”, suma alocată fiind de 10.693.170,32 lei.

Prin proiect se propune modernizarea străzilor de interes local din comuna Chirnogi: Crizantemei, Trandafirului, Narcisei, Fierarilor, Panseluței, Piersicului, Cireșului, Voinței, Dispeceratului, Viitorului, Poștei, str. Int. Asociației, Grădinarilor, Ulița Avicolei. Lungimea totală a drumurilor este 6.078 m.

Pe străzile menționate mai sus, sistemul rutier va avea următoarea alcătuire: 4 cm strat de uzură din beton asfaltic, 6 cm strat de legătură, 12 cm strat de fundație din piatră spartă compactată, 25 cm strat de fundație din balast compactat. Elementele pentru colectarea și evacuarea apelor pluviale vor fi amenajate, în functie de specificul fiecărei străzi în parte, din rigole de acostament, rigole carosabile, rigole betonate și rigole din pamant iar podețele tubulare proiectate vor fi podețe tubulare corugate.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.