Primăria Grădiștea organizează, în perioada 13 – 14 aprilie, Cupa Comunei Grădiștea la minifotbal

Primăria Grădiștea organizează, în perioada 13 – 14 aprilie, Cupa Comunei Grădiștea la minifotbal

Primăria comunei Grădiștea organizează un campionat de mini fotbal în perioada 13 - 14 aprilie 2024, începând cu ora 17:00, pe terenul sintetic de mini-fotbal din satul Grădiștea.

Se vor putea înscrie echipe de 4+1 (plus rezerve). Participanții trebuie să fie cetățeni ai comunei Grădiștea și să nu fie legitimați ai cluburilor sportive. Se vor acorda premii în bani în valoare de 2.200 lei după cum urmează:

- Locul 1 se va premia cu 1000 lei;

- Locul 2 se va premia cu 700 lei;

- Locul 3 se va premia cu 500 lei;

Înscrierile, care se pot face la sediul Primăriei sau pe pagina de facebook a Primariei, sunt gratuite și nu există limită de vârstă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.