Primăria Vlad Țepeș | Proiect european pentru modernizarea sistemului integrat de colectare și valorificare a gunoiului de grajd

Primăria Vlad Țepeș | Proiect european pentru modernizarea sistemului integrat de colectare și valorificare a gunoiului de grajd

Comuna Vlad Țepeș ar putea beneficia de un sistem integrat de colectare și valorificare a gunoiului de graj, modernizat prin fonduri europene.

În acest sens, consilierii locali au adoptat în decembrie 2023 o hotărâre pentru implementarea proiectului prin PNRR, Componenta C3, Investiția I2 „Dezvoltarea infrastructurii pentru managementul gunoiului de grajd și al altor dețeuri agricole compostabile”, Subinvestiția I.2 A-B ”Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd”.

Investiția vizează modernizarea sistemului comunal integrat de colectare și valorificare a gunoiului de grajd cu următoarea configurație stabilită prin proiectele tip puse la dispoziția MMAP:

- Două platforme comunale existente cu capacitate de stocare de peste 2400 mc / an fiecare, a căror capacitate însumată se încadrează în caracteristicile platformei conform proiect tip PC4.

- Un set de utilaje și echipamente de transport asociate platformei comunale tip PC4, compus din: încărcător frontal 60 – 90 CP / buldoexcavator (90 CP), tractor 100 CP, braț încărcător atașat (0,6 mc), remorcă (10.000 kg) - 2 bucăți, împrăștietor de gunoi de grajd (8.000 kg) și cisternă vidanjă (5.000 l).

- Un număr de 6 platforme individuale pentru fermieri conform proiect tip PI1 și un număr de 11 platforme individuale pentru fermieri conform proiect tip PI2.

Valoarea proiectului este de 1 milion de euro (fără TVA). Rata de finanțare acordată prin PNRR este de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului, fără TVA.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.