Primăria Vlad Țepeș | Bugetul pe anul 2024 a fost aprobat!

Primăria Vlad Țepeș | Bugetul pe anul 2024 a fost aprobat!

La începutul acestei luni, consilierii locali, convocați în ședință ordinară, au adoptat și Hotărârea privind aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli și a bugetului de venituri proprii și subvenții pe anul 2024 și estimările pe anii 2025-2027.

Astfel, pentru anul care tocmai ce a început, bugetul este estimat la 5.681.000 lei (cu 12,5% mai mare decât cel din urmă cu un an), atât la partea de venituri cât și de cheltuieli.

Totalul cheltuielilor de funcționare se ridică la suma de 4.735.000 lei, în vreme ce pentru secțiunea de dezvoltare a fost alocată suma de 946.000 lei.

La finele anului trecut, Primăria a raportat un excedent de 626.856,48 lei, bani care vor fi utilizați pentru finanțarea unor obiective de investiții.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.