Chirnogi | Ion Ștefan: Am reușit să reparăm prin pietruire multe străzi din comuna noastră

Chirnogi | Ion Ștefan: Am reușit să reparăm prin pietruire multe străzi din comuna noastră

Primarul Ion Ștefan a revenit astăzi în spațiul public cu alte vești bune pentru locuitorii comunei Chirnogi.

În ultima perioadă, au avut loc ample lucrări de pietruire a unor străzi, finanțate integral de la bugetul local. “În localitatea noastră, se desfășoară un amplu propces de îmbunătățire a infrastructurii stradale, de modernizare a unor străzi, de înfrumusețare și de de curățenie. Săptămâna asta dar și în cea care s-a scurs am reușit să reparăm prin pietruire multe străzi din comuna noastră., Aș vrea doar să vă enumăr câteva în care am intervenit. E vorba de cartierul Cătun, pe o porțiune din strada Cătunului pentru că era, într-adevăr, nevoie, pe strada Trifoiului. Am intervenit în cartierul din Mocănie pe străzile Peluzei, Mărului. În deal am intervenit pe mai multe străzi cum ar fi Voinței, Trandafirului. Aceste lucrări le-am realizat cu finanțare din bugetul local. Aici am avut o mobilizare masivă de forțe: oameni, autogreder, compactor, buldo-excavator și cred că în bună măsură am reușit să îmbunătățim un pic starea drumurilor din localitatea noastră.”, a declarat primarul Ion Ștefan care a mai adăugat că lucrările în cadrul proiectului privind construirea unei piste de biciclete avansează, dând asigură că la final obiectivul va respecta toți parametri asumați prin contract. “Continuăm să lucrăm și la pista de biciclete. Sunt sigur că în final această lucrare va corespunde din toate punctele de vedere.”, a precizat primarul Ion Ștefan care a continuat “În perioada următoare, am să vă informez în legătură cu unele lucrări de asfaltare, finanțate tot din bugetul local.”

Primarul Ion Ștefan a transmis și un mesaj chirnogenilor. “Sunt convins că veți aprecia aceste lucruri și împreună le vom folosi și ne vom bucura de aceste realizări. Vă rog să aveți încredere pentru că localitatea noastră e într-un continuu proces de urbanizare, să zic așa. Vă rog să veniți și cu observații întrucât întotdeauna e loc de mai bine. Și atunci când suntem mai mulți putem să facem lucruri mai frumoase, mai de folos pentru noi toți.”, a conchis primarul Ion Ștefan.

Mai multe detalii aici https://www.youtube.com/watch?v=h2FHXSIMiJ8

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.