M. Dulce: Parcul Dumbrava ar putea fi reabilitat şi modernizat cu fonduri din PNRR

M. Dulce: Parcul Dumbrava ar putea fi reabilitat şi modernizat cu fonduri din PNRR

Parcul Dumbrava din municipiul Călăraşi ar putea fi reabilitat şi modernizat cu fonduri europene care vor fi alocate prin viitorul Plan Național de Reziliență și Recuperare (PNRR), apreciază primarul Marius Dulce.

„Am făcut o primă evaluare, investiţia se ridică la o sumă destul de mare. Din ce „poveşti” s-au auzit ca să spunem aşa cu acest PNRR, există posibilitatea să fie finanţat. Noi suntem pregătiţi. În momentul în care se va deschide o finanţare pe PNRR, pe zona de amenajare parcuri, gândim să construim un parc modern, cu tartan turnat, pe categorii de vârstă. Încercăm să găsim surse de finanţare pentru amenajarea de locuri de joacă pe timp de iarnă, locaţii acoperite, astfel încât copiii să aibă unde să se joace în condiţii decente.”, a declarat recent Dulce care a mai adăugat că locaţia ar putea suferi îmbunătăţiri. „Dacă mă întrebaţi pe mine, eu n-aş mai ţine fântâna, cea cu vopsea albastră, din Parcul Dumbrava. Am discutat, totul depinde de banii pe care-i avem la dispoziţie. Aş propune să construim un skate park acolo şi dăm o altă utilitate bazinului de la cascadă. Să vedem în ce măsură reuşim să concesionăm acel spaţiu care să „găzduiască” un lac cu hidrobicilete doar pentru cei mici.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.