M. Dulce: N-aș putea să spun că mi-a fost greu în această perioadă

M. Dulce: N-aș putea să spun că mi-a fost greu în această perioadă

Primele 10 luni de mandat nu i-au dat bătăi de cap primarului Marius Dulce, mai cu seamă că a fost “familiarizat” cu rigorile impuse de administrația publică locală, în calitatea sa de fost viceprimar (2012-2016), respectiv de consilier local (2016-2020).

“N-aș putea să spun că mi-a fost greu în această perioadă pentru că dacă-ți dorești să ocupi o anumită funcție în administrație trebuie să ai mereu la îndemână soluții. Și asta am făcut! Încă de anul trecut am stabilit ce voi face în acest an. Până acum, suntem în grafic și sunt încrezător că voi finaliza tot ce mi-am propus împreună cu colegii mei.”, a declarat în cadrul unui interviu acordat recent Antena 3 Călărași primarul Marius Dulce care a explicat și motivul care a stat la baza întârzierii demarării investițiilor privind modernizarea unor locuri de joacă din municipiu. “Cu toate că suntem într-o mică întârziere în ceea ce privește refacerea locurilor de joacă pentru cei mici din cauza faptului că modulele de joacă trebuie importate, vom demara aceste investiții în jurul datei de 15 septembrie. Avem în vedere locurile de joacă din parcurile Queen, Năvodari, Florilor, Big pe care le vom moderniza cu tartan turnat și, desigur, cu module noi. Pe cele existente le vom recondiționa pentru a le amplasa în celelalte parcuri din municipiu. Din păcate, nu le putem realiza pe toate într-un interval de timp atât de scurt. Lumea parcă nu mai are răbdare!’, a continuat șeful Executivului PMC.

Întrebat cum a decurs în această perioadă “adaptarea” cu angajații primăriei, Dulce a spus “E mult spus adaptarea cu colegii din Primărie pentru că am ocupat și funcția de viceprimar și din această calitate am colaborat cu mulți dintre ei. Le-am spus condițiile mele, cum aș vrea să funcționăm ca să fim în parametri. Altfel spus, nu accept să mi se spună „nu se poate!” Vreau ca toți angajații primăriei să identifice soluții la toate problemele pe care ni le prezintă cetățenii. Dacă ele nu se regăsesc sau depășesc cadrul legal, atunci să le transmitem oamenilor acest lucru.

Dincolo de implementarea setului de proiecte cu finanțare europeană, Dulce a admis că provocarea sa majoră pentru acest mandat o reprezintă modernizarea cartierele Măgureni și Mircea Vodă, o parte din investițiile ce se preconizează a se realiza aflându-se în lista sinteză a subprogramelor implementate de CNI. Cea mai mare provocare este obținerea de finanțări guvernamentale pentru proiectele de infrastructură stradală din cartierele Măgureni și Mircea Vodă. Din păcate, sunt chestiuni care nu depind de mine. Firește, dacă obținem fonduri de la Guvern înseamnă că mi8-am îndeplinit cam toate punctele. După ce finalizăm de asfaltat în Ceremac și Farfuria, mai rămân cele două cartiere mari, Măgureni și Mircea Vodă. Din nefericire sunt în același stadiu de vreo 30 de ani.”, a mai afirmat primarul Dulce care a subliniat “Cu certitudine, până în 2023 vom moderniza și aceste două cartiere!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.