M. Dulce: Drumul de la Siderca se va face. Avem în vedere și repararea iluminatului public în zona respectivă!

M. Dulce: Drumul de la Siderca se va face. Avem în vedere și repararea iluminatului public în zona respectivă!

Drumul de intrare în municipiu, de la Siderca, se va face, a dat asigurări primarul Marius Dulce care a mai precizat că din cauza bugetului adoptat de curând și a complexității lucrărilor proiectul este puțin întârziat.

“Vreau să înțeleagă anumiți consilieri locali, în speță cineva de la PRO România care n-a terminat campania electorală, că drumul de la Siderca se va face. Dar așa cum bine știți, avem buget de o lună și jumătate. A trebuit să pregătim documentația pentru licitația de execuție. Noi n-avem o putere așa de mare încât să facem lucrarea cu forțe proprii. Trebuie să licităm execuția lucrărilor iar câștigătorul licitației să facă acest drum.

Ba mai mult, avem în vedere și repararea iluminatului public în zona respectivă! Vom face în așa fel încât să avem lumină pe acest drum de intrare de la Siderca.”, a declarat Dulce care a avut și un mesaj pentru scepticii din Consiliul Local “Aveți răbdare! Construim și nu dărâmăm, cum a fost până acum!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.