Independenţa | Canalizare menajeră, staţie de epurare şi modernizare străzi, obiective finanţate prin PNI Anghel Saligny

 Independenţa | Canalizare menajeră, staţie de epurare şi modernizare străzi, obiective finanţate prin PNI Anghel Saligny

25 de milioane de lei (250 de miliarde de lei vechi) este suma aprobată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligy pentru finanţarea a două proiecte extrem de importante pentru comuna Independenţa.

Este vorba de „Înființare rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în satul Independența, comuna Independența, județul Călărași”, proiect pentru care s-a aprobat suma de 22.500.000 lei, respectiv „Modernizare străzi în comuna Independența”, suma admisă la finanţare fiind de 2.500.000 lei. În cazul acestui ultim obiectiv de investiţii, suma solicitată, în baza devizului general estimativ şi a cererii de finanţare este de 8.828.144,94 lei (TVA inclus) din care 8.487.404,94 lei, de la bugetul de stat, respectiv 340.740 lei, de la bugetul local.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.