Chirnogi | Primarul Ion Ștefan a demarat proiectul de asfaltare străzi, finanțat de la bugetul local, în valoare de peste 2,6 milioane lei

Chirnogi | Primarul Ion Ștefan a demarat proiectul de asfaltare străzi, finanțat de la bugetul local, în valoare de peste 2,6 milioane lei

De când a încăput pe mâna primarului Ion Ștefan, comuna Chirnogi e într-un proces continuu de modernizare a infrastructurii stradale. Din fonduri de la bugetul local, a demarat proiectul “Asfaltare străzi în comuna Chirnogi”, în valoare de 2.635.748 lei (TVA inclus).

“Localitatea noastră se află într-un proces continuu de îmbunătățire a infrastructurii. Am început un proiect de asfaltare, finanțat de la bugetul local. Vor urma și alte asemenea activități dar cu finanțare din alte surse.

Până în momentul de față s-au asfaltat 3 străzi: Morii, Fluierului și Crinului. În maxim 5, 6 zile, vom mai asfalta și alte străzi pentru care avem toată documentația necesară aprobată. E vorba de străzile Ciclop, Tinichigiilor și Speranței, una din cele mai lungi prinse în acest proiect, formată din 3 străduțe.

Sper și cred că mai mulți oameni din localitatea noastră vor fi mulțumiți de aceste noi realizări. Nu mă voi opri aici pentru că prioritatea numărul 1 este îmbunătățirea infrastructurii.”, a declarat primarul Ion Ștefan care a continuat “Pe bună dreptate, m-ați întrebat cum am ales aceste străzi. Acestea nu erau prinse pe nici un proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny, PNRR, etc. Și am hotărât să le punem covor asfaltic din bugetul local. Am hotărât și cred că bine am procedat deoarece aceste străzi sunt repartizate pe diferite sectoare. Aven și în deal, și în baltă, și în mocănie. Iar în perioada imediat următoare prin PNRR vom avea peste tot.

Localitatea noastră nu dispune de asfalt nici măcar pe jumătate din lungimea totală a drumurilor. Așa că, vă rog frumos să aveți încredere pentru că prin aceste proiecte prezente și viitoare vom ajunge la un procent de 80, 90% drumuri asfaltate! Împreună, cu seriozitate, cu susținere reciprocă, vom reuși să atingem acest obiectiv și cu toții vom fi mulțumiți.”

Primarul Ion Ștefan a mai subliniat că în cursul zilei de joi va reveni cu alte vești bune pentru toți chirnogeni.

Mai multe detalii aici https://www.youtube.com/watch?v=bGixd8rIsns

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.