Chirnogi | Alte 4 străzi, asfaltate prin PNI Anghel Saligny. Ion Ștefan: În ultima perioadă am reușit să facem lucruri frumoase

Chirnogi | Alte 4 străzi, asfaltate prin PNI Anghel Saligny. Ion Ștefan: În ultima perioadă am reușit să facem lucruri frumoase

Încă o veste bună pentru locuitorii comunei Chirnogi. Primarul Ion Ștefan a anunțat astăzi pe pagina personală de Facebook semnarea unui nou contract de finanțare în cadrul PNI Anghel Saligny. Este vorba de proiectul ”Asfaltare drumuri în comuna Chirnogi”, în valoare de 5.831.561 lei. Investiția vizează reabilitarea străzilor Gospodarilor, Cazanului, Poliției și Lalelelor.

”Dragi locuitori ai comunei Chirnogi! Iată că a sosit ziua în care materializăm eforturile noastre ale Administrației Locale Chirnogi, cu privire la realizarea unor obiective de mare importanță pentru dezvoltarea localității noastre și mă refer aici la obiectivul cuprins în P.N.I. - Anghel Saligny - ”ASFALTARE DRUMURI ÎN COMUNA CHIRNOGI”.

Astăzi, 17 aprilie 2024, la o săptămână de la semnarea contractului de finanțare prin P.N.I. - Anghel Saligny - ”MODERNIZAREA DRUMURI ÎN COMUNA CHIRNOGI”, împreună cu Ministru al Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației în persoana domnului ADRIAN IOAN VEȘTEA, am semnat contractul de finanțare prin P.N.I. - Anghel Saligny - ”ASFALTARE DRUMURI ÎN COMUNA CHIRNOGI”, ceea ce înseamnă că față de străzile enumerate în postările anterioare, avem finanțarea necesară și pentru asfaltarea următoarelor străzi: STRADA GOSPODARILOR, STRADA CAZANULUI, STRADA POLIȚIEI, STRADA LALELELOR.

Valoarea acestui proiect semnat astăzi, 17.04.2024 este de 5.831.561 lei, sumă care în totalitate este finanțată de programul de investiții al Guvernului României, fără ca localitatea Chirnogi să participe cu vreo cotă de cofinanțare.

Vă rog să aveți încredere că aceste obiective de asfaltare străzi în comuna Chirnogi vor începe să se implementeze încă din acest an.”, susține primarul Ion Ștefan care a mai adăugat

”Totodată precizez faptul că o parte din străzile enumerate anterior, vor intra cu întâietate într-un alt proces de modernizare, mai exact acelea pe amplasamentul cărora nu există introdusă conducta de apă și canalizare, rețele ce se vor implementa prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL DE INFRASTRUCTURĂ MARE (P.O.I.M.). Valoarea P.O.I.M. este una deosebită și în afara rețelelor de apă și canalizare, acest proiect mai include și modernizarea Stației de Epurare Ape Uzate, Aducțiune de Apă din Municipiul Oltenița către Chirnogi precum și transferul apei epurate către Stația de Epurare Ape Uzate a Municipiului Oltenița

Noi ne străduim și cu siguranță vom reuși și în același timp ne vom asigura ca implementarea acestor proiecte să se facă într-un mod corect cronologic, astfel încât acestea să își atingă scopul. Așa cum puteți observa, în ultima perioadă am reușit să facem lucruri frumoase pentru localitatea Chirnogi: am asfaltat străzi din bugetul local, am adus reparații unor străzi prin pietruirea acestora și așa cum am expus anterior, continuăm să dezvoltăm infrastructura localității noastre prin implementarea proiectelor sus menționate.”

primarchirnogiministrudezvoltarii2

”În viitorul apropiat, vom semna un alt contract important respectiv, contractul de finanțare prin Compania Națională de Investiții (C.N.I.) unde avem un proiect pentru Casă de Cultură, în termeni populari Cămin Cultural cu Parcare, cu Spații Verzi, cu toate dotările necesare unei Case de Cultură nouă și funcțională. Această Casă de Cultură va avea 173 de locuri cu amfiteatru și cu tot ce ține de oferirea unor condiții decente pentru diferite evenimente ce se vor desfășura în localitatea noastră.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi exprim convingerea că putem continua împreună!”

Ștefan Ion, primarul comunei Chirnogi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.