Chirnogi | Ion Ștefan: Promit concetățenilor noștri o susținere puternică a activității sportive și îmbunătățirea condițiilor de la baza sportivă

Chirnogi | Ion Ștefan: Promit concetățenilor noștri o susținere puternică a activității sportive și îmbunătățirea condițiilor de la baza sportivă

Primarul Ion Ștefan, un puternic susținător al fotbalului chirnogean, a fost prezent sâmbătă la partida pe care CS Victoria a disputat-o în ultima etapă a sezonului regulat, acasă, cu Steaua Radovanu. Un meci extrem de important, la capătul căruia, Victoria a câștigat cu 1-0, rezultat care-i propulsează pe chirnogeni în play-off-ul Ligii a 4-a.

“Ieri 13-04-2024, în localitatea noastră, am participat alături de peste 400 de oameni, în calitate de spectator la un meci de fotbal, o etapă determinantă pentru ocuparea poziției a patra în clasament care dă dreptul la participarea la play off-ul campionatului județean de fotbal divizia D.

A fost un meci spectaculos; am trăit emoții intense iar la final ne-am bucurat pentru că formația noastră CS Victoria Chirnogi a obținut victoria cu 1-0 în această partidă, adversarii noștri fiind sportivii din comuna Radovanu.

Mulțumesc pe această cale tuturor concetățenilor care au venit la spectacol și nu vreau să trec cu vederea faptul că la stadion prin condițiile care le-am creat vin din ce în ce mai mulți oameni.

Adresez de asemenea mulțumirile mele întregului lot de sportivi, staff-ului tehnic, tuturor celor care încurajează echipa și sunt alături de aceasta. Așadar obiectivul nostru de a ne califica în primele 4 echipe a fost realizat.

În viitor promit concetățenilor noștri o susținere puternică a activității sportive și îmbunătățirea condițiilor de la baza sportivă.

Sper ca dumneavoastră chirnogenii să veniți în număr cât mai mare la stadion, să încurajăm activitatea sportivă, în special fotbalul și de ce nu, să ne propunem obiective și mai îndrăznețe.

De asemeni vă informez că în cadrul clubului CS Victoria Chirnogi își desfășoară activitatea și echipa de juniori cu rezultate foarte bune, aici pregătindu-se preponderent copii din comuna noastră sub îndrumarea atentă și calificată a profesorului Dan Costin.

Sperăm ca într-un viitor apropiat în cadrul echipei reprezentative să se titularizeze majoritar sportivi din comuna Chirnogi, fiind sigur că aceștia dau dovadă de un mare patriotism local.

Asa cum am spus mulțumesc tuturor seniorilor care activează la echipa noastră. Le sunt recunoscător pentru efortul și abnegația cu care ne-au reprezentat și ne reprezintă la acest campionat cu aleasă prețuire.”, se arată în mesajul postat astăzi de primarul Ion Ștefan pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.