Primăria Ștefan Vodă | Anunț

Primăria Ștefan Vodă | Anunț

Desemnare ofertant câștigător al procedurii de atribuire a contractului de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale în comuna Ștefan Vodă, sat Ștefan Vodă, Județul Călărași

În temeiul Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, cu modificările și completările ulterioare, coroborat cu prevederile art. 17 din Hotărârea Guvernului nr. 209/2019 pentru aprobarea Cadrului general privind regimul juridic al contractelor de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale, procedurile pentru acordarea concesiunilor, conținutul-cadru al caietului de sarcini, facem publice următoarele date privind atribuirea contractului de concesiune:

La data de 14.03.2024 a fost atribuit prin procedură de licitație Contractul de concesiune nr. 1140/14.03.2024 având ca obiect „concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale în comuna Ștefan Vodă, sat Ștefan Vodă, județul Călărași”

Datele ofertantului câștigător: SC Dornacor Invest SRL, cu sediul în municipiul București, str. Aleea Ucea, nr. 4A, bloc P3, scara 1, ap. 7, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/17084/2019, cod unic de înregistrare RO32740775

Durata contractului: 49 ani

Redevența anuală: 3,5%

Primar

Zardova Ionel

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.