Călăraşi | Consiliul Local, convocat astăzi, în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului!

Călăraşi | Consiliul Local, convocat astăzi, în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului!

Consiliul Local al municipiului Călăraşi este convocat, astăzi, în şedinţa extraordinară care se va desfăşura, începând cu ora 16.30, în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS cu următoarea ordine de zi:

Proiect de hotărâre aprobarea bugetului propriu al municipiului Călăraşi pe anul 2023 şi estimările pentru anii 2024 - 2026.

UPDATE. Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare, programată astăzi, mai figurează următoarele proiecte de hotărâri

Proiect de hotărâre privind aprobarea protocoalelor de colaborare încheiate între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale şi UAT Călăraşi pentru implementarea proiectului ”HUB de Servicii MMSS-SII MMSS” COD MYSMIS 130963

Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului Consiliului Local al municipiului Călărași în vederea încheierii unui contract de parteneriat în scopul înfiinţării unui consorţiu pentru învăţământul dual integrat - Centru de expertiză în regiunea Sud Muntenia

Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă al Consiliului local Călăraşi pentru ședința extraordinară din data de 31.01.2023.

Pentru acest an, bugetul propriu al municipiului Călărași este estimat la 187.883.000 lei la care se adaugă şi suma de suma de 5.394.000 lei reprezentând excedentul bugetar al anului 2022 și care se utilizează în acest an pentru cofinanțarea proiectelor europene și pentru alte investiții publice de interes local. După introducerea excedentului bugetar, bugetului propriu al municipiului Călăraşi este sumă totală de 193.277 mii lei, atât la partea de venituri cât și la partea de cheltuieli, pe cele două secțiuni- Secțiunea funcționare și Secțiunea dezvoltare

Pentru investiţii este prevăzută pentru 2023 suma totală de 88.671.000 lei din care 13.544.000 lei reprezintă venituri proprii, 5.394.000 lei, excedentul anului precedent iar 69.733.000 lei, credite interne (împrumuturi).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.