Călărași | Consilierii locali, convocaţi marţi, 9 noiembrie, în şedinţă extraordinară

Călărași | Consilierii locali, convocaţi marţi, 9 noiembrie, în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, marți, 09.11.2021, ora 12.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp//SMS cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului local Călăraşi în cadrul comisiei de evaluare a probei de interviu pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Călăraşi.

Primar,

Dulce Marius Grigore

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.