Călăraşi | Consilierii locali, convocaţi joi, 5 ianuarie, în şedinţă extraordinară

Călăraşi | Consilierii locali, convocaţi joi, 5 ianuarie, în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, joi, 5 ianuarie 2023, ora 13.00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre aprobarea acoperirii definitive a deficitului secţiunii de dezvoltare, din excedentul bugetului local rezultat la încheierea exerciţiului bugetar 2022.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului necesar organizării și desfășurării evenimentului Sărbătoarea Bobotezei – 6 ianuarie 2023

Primar,

Dulce Marius Grigore

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.