V. Iliuţă: Dacă domnul primar nu reușește să înțeleagă atribuțiile lui ADI ECOAQUA sau privește cu superficialitate (să nu spun complicitate) neregulile de la EcoAqua poate SĂ PLECE ACASĂ!

V. Iliuţă: Dacă domnul primar nu reușește să înțeleagă atribuțiile lui ADI ECOAQUA sau privește cu superficialitate (să nu spun complicitate) neregulile de la EcoAqua poate SĂ PLECE ACASĂ!

În contextul scandalului provocat de revocarea Consiliului de Administraţie a SC EcoAqua SA care a condus şi la demiterea directorului general, Cezar Neagu, preşedintele CJ, Vasile Iliuţă a reacţionat astăzi după acuzele lansate pe Facebook de primarul Dan Drăgulin care a precizat că “NU PERMIT instituției Consiliului Județean Călărași să mă denigreze public și le cer să demonstreze lucrurile de care mă acuză. Ca și până acum, nu voi polemiza cu oameni care fac o politică murdară.”, susţinând prin intermediul unui mesaj postat tot pe Facebook că “Nimeni nu manipulează pe nimeni” şi că “Domnul primar gândește totul electoral și îi înțeleg motivele.”

“Prieteni,

Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în interiorul operatorului de apă EcoAqua. Deciziile luate în ultima săptămână respectă legea 31/1990 a societăților și OUG 109/2011.

Mă surprinde reacția domnului primar Daniel Ștefan Drăgulin care pe lângă faptul că nu este consiliat corect din punct de vedere juridic, confundă un subiect de interes public cu o "campanie mârșavă". Domnul primar gândește totul electoral și îi înțeleg motivele. Numai că uită un element esențial: călărășenii nu sunt pioni electorali. Dacă domnul primar nu reușește să înțeleagă atribuțiile lui ADI ECOAQUA sau privește cu superficialitate (să nu spun complicitate) neregulile de la EcoAqua poate SĂ PLECE ACASĂ!

Dragi călărășeni,

Nimeni nu manipulează pe nimeni. Constatăm nereguli pe care încercăm să le îndreptăm, o acțiune cu care cei care ne contestă nu sunt deloc familiarizați.” a scris pe pagina personală de Facebook preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.