E. Grama: Păpușile "senatorului chiloți" și ale președintelui fără partid s-au făcut de râs!

E. Grama: Păpușile "senatorului chiloți" și ale președintelui fără partid s-au făcut de râs!

Eduard Grama a scris pe pagina personală de Facebook că bugetul propriu al judeţului pe anul 2020 a fost astăzi aprobat de aleşii judeţeni însă a fost „nemilos” cu vicepreşedintele CJ Călăraşi, Valentin Barbu care a propus în plen amendamentul privind „tăierea” a 3 milioane de lei din suma de 4 milioane de lei propusă de Executiv în Programul de investiţii pe 2020 pentru demararea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Palatului Administrativ care găzduieşte acum Prefectura Călăraşi în condiţiile în care clădirea, una care se vrea emblematică pentru municipiul şi judeţul Călăraşi se află într-o stare avansată de degradare. Până la urmă, propunerea acestuia a picat fiind susţinută doar de 7 consilieri. “Bugetul județului S-A APROBAT! În vremuri în care căutam cu disperare surse de finanțare ca Palatul Prefecturii sa fie scos din ruină, sluga Vali propune tăierea banilor pentru începerea lucrărilor la modernizarea marelui monument istoric. I-a ținut isonul micul administrator public al municipiului Deculescu, care își dă doctoratul în cel mai urât oraș din țară.

Acestea sunt personajele care confundă interesul comunității cu lupta politică. Din fericire mai sunt și oameni zdraveni la cap care le-au blocat intențiile meschine. Păpușile "senatorului chiloți" și ale președintelui fără partid s-au făcut de râs! Jalnici!” a fost mesajul transmis pe Facebook.

Cu 24 de voturi din 31 posibile (5 consilieri n-au participat la vot, alţi 2, absentând), joi a fost aprobat şi Hotărârea privind aprobarea bugetului propriu al judeţului Călăraşi pe anul 2020 şi estimări pentru anii 2021-2023. Pentru acest an, bugetul este estimat la 120.082.000 lei, mai mic cu 45% faţă de cel din 2019.

Pentru investiţii finanţate din bugetul propriu, Conducerea CJ a prevpzut un buget de 9 milioane de lei.