E. Grama: Continuăm investiţiile începute în 2018 prin montarea instalaţiei de nocturnă!

 E. Grama: Continuăm investiţiile începute în 2018 prin montarea instalaţiei de nocturnă!

Conducerea Consiliului Judeţean Călăraşi a anunţat prin intermediul paginii oficiale de facebook că investiţiile în modernizarea bazei sportive Ion Comşa continuă fiind emisă autorizaţia de construire a instalaţiei de iluminat nocturn. Investițiile Consiliului Județean Călărași la baza sportivă "Ion Comșa" continuă. A fost emisă autorizația de construire a instalației de iluminat nocturnă pe suprafața de joc a arenei călărășene. La această oră se lucrează intens la ridicarea pilonilor care vor susține luminile.”, este mesajul transmis de CJ Călăraşi.

Directorul Direcţiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean, Eduard Grama, membru în Consiliul Director al AFC Dunărea 2005 Călăraşi a declarat pentru www.arenamedia.ro că investiţiile demarate vizează crearea unei baze moderne, de nivelul celor existente în marile oraşe, care să corespundă cerinţelor FRF şi LPF. “Continuăm investiţiile demarate în 2018 prin montarea instalaţiei de nocturnă la stadionul Ion Comşa. Obiectivul propus este Acela de a avea în perioadă următoare o bază sportive modernă, sigură şi eficientă, care să ridice Călăraşiul la un nivel de infrastructură sportive, similar cu al marilor oraşe” a spus Grama care a mai adăugat că “Următoarele investiţii pe care Consiliul Judeţean le are în vedere, vizează modernizarea pistei de atletism precum şi a Terenului 2, acolo unde-şi dispută meciurile echipele de copii şi juniori ale clubului Dunărea. Numărul mare de copii înscrişi, peste 200 în acest moment, ne conferă o responsabilitate şi mai mare obligându-ne să creăm condiţiile optime pentru performanţă. Sunt convins că preşedinte CJ Călăraşi, domnul Vasile Iliuţă, va sprjini, în continuare, investiţiile din sport”.

Instalaţia de nocturnă a fost adusă la Călăraşi cu titlu gratuit de la stadionul Valentin Stănescu, potrivit procesului verbal de predare – preluare a bunurilor transmise fără plată încheiat, pe 29 martie, de Consiliul Judeţean cu conducerea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti.

Suma alocată de CJ Călăraşi, administratorul bazei sportive, pentru transportul şi montarea instalaţiei de nocturnă se ridicp la circa 200 de mii de euro.

nocturna2

nocturna3