E. Grama: Ceea ce părea imposibil în urmă cu două luni este astăzi posibil. Meciul cu CFR se va disputa pe Arena Ion Comşa!

Grama Eduard

Astăzi a fost o zi importantă pentru Dunărea Călăraşi, echipă promovată în premieră în elita fotbalului românesc. O comisie a Ligii Profesioniste de Fotbal a inspectat astăzi stadiul lucrărilor de modernizare a arenei Ion Comşa în vederea omologării acesteia. După ce a felicitat conducerea clubului și autoritățile locale pentru investițiile derulate la stadion într-un timp foarte scurt, reprezentantul comisiei a decis să acorde un nou termen de omologare, următoarea „vizită” fiind stabilită pentru 19 iulie.

Eduard Grama, directorul Direcţiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi (foto dreapta), unul dintre artizanii acestui „succes” a declarat că toate eforturile întreprinse până acum n-au fost în zadar, subliniind că în termenul acordat de LPF vor fi remediate toate deficienţele identificate astfel încât Dunărea să debuteze pe teren propriu chiar din etapa a 2-a când va întâlni campioana CFR Cluj. “Astăzi, după vizita reprezentanților LPF avem o prima concluzie... eforturile noastre nu au fost în zadar. Am trecut de un  moment important, iar întreaga comisie a apreciat munca depusă de echipa CJ acordând un nou termen pentru a remedia mici deficiențe. Ceea ce părea imposibil în urma cu două luni este astăzi posibil. Meciul cu CFR intră în linie dreaptă, partida se va disputa pe Arena "Ion Comşa".” a spus Grama care a avut şi o replică pentru toţi contestatarii, unii dintre ei destul de vocali în spaţiul virtual. “La final le pot răspunde şi celorlalţi indivizi "bine intenţionati", cu toate că nu merită luaţi în seamă de oamenii implicați direct în realizarea acestui obiectiv, suntem într-o etapă nouă cu obiective de dezvoltare ale judeţului iar societatea îi va exclude într-un final pentru că este saturată de "părerologi şi neisprăviţi" care au mascat şi maschează incompetența prin aruncarea în spațiul public a unor informaţii total neadevărate.

Suntem o administrație care își dorește realizări. Suportăm și critici constructive, însă nu vom fi de acord niciodată cu critica de dragul de a critica. Dacă ne-am fi aflat în altă țară, vă spun sincer că oamenii s-ar fi mobilizat ca lucrărilew de la stadion să se termine la timp. În România, Călăraşiul anului 2018, "spiritul civic" este pe facebook.” a conchis Eduard Grama.