CJ Călărași: V. Iliuță, prezent la ședința de constituire a CpDR Sud Muntenia!

CJ Călărași: V. Iliuță, prezent la ședința de constituire a CpDR Sud Muntenia!

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost present joi la ședința extraordinară de constituire a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CpDR) Sud Muntenia, susținând prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook că noul președinte al Consiliului este liderul CJ Teleorman, Adrian Gâdea.

“Particip în acest moment la ședința extraordinară de constituire a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CpDR) Sud Muntenia, în urma validării rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie, care se desfășoară la Consiliul Județean Teleorman.

Ordinea de zi cuprinde:

Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia.

Proiect de hotărâre privind desemnarea președintelui și a vicepreședintelui Consiliului pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia.

Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia în Comitetul de Monitorizare a Programului Operațional Regional 2014-2020.

Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de proiecte strategice a căror documentație tehnică urmează să primească finanţare potrivit OUG 88/2020, Apelul 2

De asemenea, în cadrul ședinței domnul Adrian Ionuţ GÂDEA, Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, a preluat mandatul de preşedinte al CpDR Sud Muntenia, iar domnul Iulian DUMITRESCU, Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a preluat mandatul de vicepreşedintele al CpDR Sud Muntenia.

CpDR Sud Muntenia este alcătuit din 28 de membri, câte patru de la nivelul fiecărui județ, din regiunea noastră Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova şi Teleorman, după cum urmează: președintele consiliului județean, reprezentantul consiliilor locale municipale, reprezentantul consiliilor locale orășenești, reprezentantul consiliilor locale comunale. Consiliul alege un președinte şi un vicepreședinte, care nu pot fi reprezentanți ai aceluiași județ iar aceste funcții sunt îndeplinite, prin rotație, pentru câte un mandat de un an, de către președinții consiliilor județene.” se arată în mesajul postat pe Facebook de Vasile Iliuță.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.