V. Iliuță: O întâlnire de cunoaștere și de identificare a nevoilor celor două comunități pentru demararea unor relații bilaterale solide economice, sociale și culturale

V. Iliuță: O întâlnire de cunoaștere și de identificare a nevoilor celor două comunități pentru demararea unor relații bilaterale solide economice, sociale și culturale

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a anunțat pe pagina personală de Facebook că astăzi s-a întâlnit la Călărași cu noul consul al Consulatului General al Republicii Turciei la Constanța, Excelența Sa, Emre Yurkadal. La eveniment au mai fost prezenți cei doi vicepreședinți, Ion Samoilă și Mihăiță Beștea precum și primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

“O întâlnire de cunoaștere și de identificare a nevoilor celor două comunități pentru demararea unor relații bilaterale solide economice, sociale și culturale. Mă bucură prezența Excelenței Sale la Consiliul Județean Călărași, înseamnă ca județul nostru reprezintă o atracție pentru investitori.” se arată într-un mesaj postat pe Facebook de președintele, Vasile Iliuță.

cjyurkadal2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.