SPPO / Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunț public privind decizia etapei de încadrare SERVICIUL PUBLIC PIEȚE OBOARE CĂLĂRAȘI, titular al proiectului REȚEA CANALIZARE MENAJERĂ ȘI PLUVIALĂ INCINTA OBOR în localitatea Călărași, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare FĂRĂ evaluare de impact asupra mediului și FĂRĂ evaluare adecvată de către APM Călărași, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului* și de evaluare adecvată, pentru proiectul REȚEA CANALIZARE MENAJERĂ ȘI PLUVIALĂ INCINTA OBOR, propus a fi amplasat în str. Prel. Dobrogei nr. 8B.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Călărași Șoseaua Chiciu nr. 2, jud. Călărași, în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-12.00, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.