Valentin Alexandru, în echipa ideală a etapei a 6-a

Dunarea Poli Iasi 2 0

Atacantul Valentin Alexandru, autorul primului gol al Dunării în partida cu Poli Iaşi, scor 2-0, a fost inclus de revista LPF în echipa ideală a rundei a 6-a. Vali are o companie selectă în linia ofensivă, fiind alături de Raul Rusescu (FCSB) şi Silviu Balaure (Astra Giurgiu). Antrenor a fost desemnat Nicolae Dică (FCSB).

Iată componenţa acestui „11” ideal, creionat de revista LPF.

PORTAR

Jesus Fernandes (CFR Cluj / 30 de ani / 1 joc) - A avut un debut remarcabil, cu cinci intervenţii decisive, graţie cărora campionii s-au întors de la Mediaş cu un punct.

FUNDAŞI

Iulian Cristea (Gaz Metan / 24 de ani / 6 jocuri) - Trimis de Mihai Teja în centrul defensivei, a avut o prestaţie lăudabilă, fără greşeală. A fost integralist în toate cele șase jocuri disputate de Gaz Metan în ediţia curentă.

Renato Kelic (U Craiova / 27 de ani / 5 jocuri) - Nu le-a dat şanse adversarilor de a se apropia de poarta alb-albaştrilor. În plus, a şi marcat un gol, după o lovitură liberă excelent executată de Cicâldău.

Dragoş Nedelcu (FCSB / 21 de ani / 3 jocuri) - Folosit ca fundaş central, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de Nicolae Dică, dovedind astfel că poate fi oricând o soluţie pentru acest post.

MIJLOCAŞI

Neluţ Roşu (Astra / 25 de ani / 6 jocuri) - A fost omul meciului de la Chiajna, unde a transformat un penalty scos tot de el şi i-a pasat decisiv lui Balaure.

Dan Nistor (Dinamo / 30 de ani / 6 jocuri) - A stat la baza tururor acţiunilor ofensive iniţiate de dinamovişti. Din piciorul său a plecat pasa pentru golul victoriei izbutit de Pesic în prelungirile partidei.

Florinel Coman (FCSB / 20 de ani / 6 jocuri) - Continuă forma excelentă din acest început de sezon. A marcat în poarta echipei care l-a lansat în fotbalul mare, reuşita sa fiind a cincea în actuala ediţie de campionat.

Nicuşor Bancu (U Craiova / 25 de ani / 6 jocuri) - A fost jucătorul etapei, după ce a reuşit o triplă, prima izbutită de un fotbalist în ediţia curentă, dar şi o pasă decisivă.

ATACANŢI

Silviu Balaure (Astra / 22 de ani / 6 jocuri) - A făcut cel mai bun joc din acest sezon. A înscris un gol spectaculos şi a pasat decisiv pentru ultima reuşită izbutită de giurgiuveni.

Raul Rusescu (FCSB / 30 de ani / 3 jocuri) - A pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă. A marcat un gol, al 55-lea în Liga 1 şi i-a oferit lui Dennis Man o pasă decisivă.

Valentin Alexandru (Dunărea / 26 de ani / 4 jocuri) - Introdus pe teren la startul reprizei secunde, a schimbat total jocul dunărenilor. A marcat un gol şi a contribuit cu un assist la a doua reuşită a gazdelor, care şi-au trecut în cont primul succes în faţa proprilor fani.

ANTRENORUL ETAPEI

Nicolae Dică (FCSB / 38 de ani) - A pregătit excelent echipa, bucureştenii reuşind astfel să se impună clar în derby-ul etapei. A fost a patra victorie consecutivă în campionat la cel puţin două goluri diferenţă.

Sursa www.lpf.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.