V. Iliuţă: Sunt de acord cu finanţarea, în continuare, a echipei de futsal Dunărea!

iliuta cj fotoMulţumit de impactul pe care l-a avut futsalul la Călăraşi care a găzduit în aprilie un turneu de calificare la EURO 2018, preşedintele CJ, Vasile Iliuţă s-a „răzgândit” în ceea ce priveşte viitorul echipei de futsal Dunărea declarând miercuri în cadrul unei conferinţe de presă că este de acord cu finanţarea, în continuare, a acesteia. „Da, sunt de acord cu finanţarea echipei de futsal pentru că a adus la Călăraşi multe personalităţi. Futsalul a reuşit o mare performanţă iar pentru noi înseamnă reprezentativitate. Călăraşiul a găzduit şi un turneu de calificare la turneul final al CE. A fost o onoare pentru Călăraşi să-l aibă oaspete pe preşedintele FRF.” a spus Iliuţă.
La începutul anului, Iliuţă părea dispus să oprească finanţarea, de la Consiliul Judeţean, pentru echipa de futsal care a avut mult de suferit în partea a doua a sezonului 2016 – 2017 din cauza incertitudinilor financiare. Dunărea a încheiat sezonul regular pe locul 5 fiind eliminată în prima fază a play – off-ului de puternica echipă bănăţeană, Informatica Timişoara.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.