CJCC | Invitație la film: Transformers: Ascensiunea bestiilor – 3D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Transformers: Ascensiunea bestiilor – 3D, după cum urmează:

16 – 22.06.2023, ora: 17.00

Luni, filmul nu rulează

Transformers: Ascensiunea bestiilor 3D

Regia: Steven Caple Jr.

Cu: Anthony Ramos, Ron Perlman, Peter Cullen, Michelle Yeoh

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF

Rating: AP12

Durata: 127 minute

Premieră în România: 09.06.2023

Amplasat în anii 1990, Transformers: Ascensiunea bestiilor va duce publicul într-o aventură plină de acțiune. În timp ce Maximalii, Predaconii și Terrorconii se alătură bătăliei dintre Autoboți și Decepticoni de pe Pământ, Noah, un tânăr ager din Brooklyn, și Elena, un cercetător ambițios și talentat de artefacte, sunt implicați în conflict, în timp ce Optimus Prime și Autoboții se confruntă cu un nou dușman terifiant, aplecat spre distrugerea lor, numit Scourge..

https://www.youtube.com/watch?v=LxG0ijRWPl4

transformers2film

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.