LIFE

Cum scăpăm de durere

Cum scăpăm de durere

În prezent, durerea articulară este foarte răspândită. Ea poate varia în intensitate și durată, de la una, sâcâitoare, pentru scurt timp, până la una de disconfort cumplit, cronică pe termen lung, care afectează calitatea vieții.

Durerea este o leziune tisulară existentă sau potențială și se manifestă prin dureri articulare, de genunchi, de șold, de umăr, la nivelul articulației mâinii sau gleznei ș.a.m.d. care este însoțită de inflamație, edem, sensibilitate și de restricționarea mișcărilor articulare.

Ea trebuie gestionată în mod eficient, putând afecta de la cele mai banale activități zilnice, precum mersul pe jos, îmbrăcatul, ridicarea de obiecte, chiar somnul și până la cele recreative precum sportul sau hobby-urile preferate.

Vârsta și mediul (temperaturi extreme, umiditate ridicată sau poluare) sunt unele dintre principalele cauze ale apariției durerilor, în condițiile în care articulațiile și țesuturile suferă un proces degenerativ, natural. Acestora li se pot adăuga factorii genetici dacă unul dintre părinți a suferit de afecțiuni articulare.

Pentru a trata inflamațiile și a proteja articulațiile se recomandă o dietă echilibrată în calciu, vitamina D, vitamina C și omega-3, care ajută la menținerea sănătății oaselor și articulațiilor, evitând excesul de alimente procesate și bogate în zaharuri. Un stil de viață sănătos, renunțarea la fumat și la consumul excesiv de alcool, dar și menținerea unei greutăți corporale normale sunt benefice pentru sănătatea articulațiilor.

Alături de tratamentul recomandat de medicul specialist, reumatolog sau ortoped, dispozitivul medical B-Cure Laser poate îmbunătăți viața celor care suferă de dureri, printr-un tratament biostimulator non-invaziv, fără efecte secundare cunoscute, cu rezultate pe termen lung prin folosirea lui câteva minute, de două ori pe zi.

El este destinat uzului casnic, eficient în tratamentul durerilor cronice, afecțiunilor ortopedice, inflamațiilor, accidentărilor sportive și rănilor. Durerea dispare prin creșterea producţiei de beta-endorfine şi stimularea circulației sanguine locale.

„Cure Classic este un laser cu unde de joasă frec­vență, special realizat pentru tratarea la domi­ciliu a durerilor de diferite etiologii și a altor pro­bleme de sănătate. E destinat întregii familii, indi­ferent de vârsta membrilor ei. Durata de viață a la­serului oferă până la 30.000 de tratamente. Terapia durează circa 6-8 minute și se recomandă repetarea procedurii de 2-3 ori pe zi, în cazul durerilor cro­nice, pentru rezultate rapide”, explică dna Gabriela Vîlcea, managerul companiei GY Medical Solutions.

Laserul B-Cure Classic are efecte curative în: dureri ortopedice (de gât, umeri, coloană, șold, genunchi, gleznă), artrite (artrită reumatoidă, osteoartrită), întinderi, dislocări și rup­turi musculare – totale sau parțiale, dureri arti­cu­lare (de genunchi, mâini, umeri, coapse), sin­drom de tunel carpian, fasceite plantare, fibro­mial­gii, tendinite, entorse, dureri postoperatorii, dureri den­tare, vindecarea rănilor, arsurilor și a cicatri­celor, probleme ale pielii (acnee, herpes etc.).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.