Revoltător! Dan Alexa, suspendat; Ovidiu Haţegan, la muncă!

Revoltător! Dan Alexa, suspendat; Ovidiu Haţegan, la muncă!

Cine împarte, oare, „dreptatea” în fotbalul românesc, la vârful lui? Pentru că a îndrăznit să-i ceară socoteală lui Ovidiu Haţegan care n-a acordat penalty la faultul grosolan al lui Bălgrădean asupra lui Dobrosavlevici din finalul partidei cu FCSB, penalty „garantat” şi de fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, antrenorul Dunării, Dan Alexa a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF care i-a mai dat şi o amendă de 60 de milooane de lei vechi. În schimb, arbitrul arădean va fi din nou la muncă, urmând a arbitra mâine seară, alături de aceeaşi doi tuşieri din jocul Dunării cu FCSB, Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, cel mai greu meci al etapei a 23-a, U Craiova – CFR Cluj!

Carevasăzică, Haţegan nu doar că n-a greşit în meciul de la Călăraşi, unde pe lângă penalty-ul neacordat, a uitat să-i arate şi cartonaşul roşu lui Dragoş Nedelcu în repriza a 2-a, primeşte un bonus de toată... jena, fiind desemnat, poate, să fac praf şi duelul din Bănie! Asta înseamnă să fii băiat deştept!

Şi pentru că arbitrajul e în criză majoră, CCA l-a desemnat pe Horia Mladinovici să conducă şi partida retur, de la Călăraşi, Dunărea – Concordia, aşa cum s-a întâmplat şi în tur, la Chiajna. Chiar nu mai erau centrali disponibili în ţară?