Ion Ștefan: Voi susține în continuare activitatea echipei de fotbal Victoria Chirnogi

Ion Ștefan: Voi susține în continuare activitatea echipei de fotbal Victoria Chirnogi

Aflați din 16 februarie într-un stagiu de pregătire la Sinaia, fotbaliștii de la Victoria Chirnogi au fost astăzi vizitați de primarul Ion Ștefan și principalul său colaborator, viceprimarul Adrian State.

Ion Ștefan a vrut să vadă condițiile de cazare și de pregătire și a declarat că va continua să sprijine echipa de fotbal Victoria, asigurându-i condiții optime de pregătire.

“Astăzi 20 februarie 2024, împreună cu viceprimarul comunei Chirnogi State Vasile Adrian, am vizitat lotul echipei de seniori a clubului sportiv VICTORIA CHIRNOGI, aflată în cantonament în localitatea Sinaia, județul Prahova. Aceștia sunt extrem de mulțumiți de condițiile de cazare și de mediul în care se efectuează pregătirile sportive ale echipei. Voi susține în continuare activitatea echipei de fotbal VICTORIA CHIRNOGI astfel încât să beneficieze de cele mai bune condiții și voi face eforturi ca aceasta să efectueze anual un stagiu centralizat de pregătire în țară.”, se arată în mesajul postat pe Facebook de suporterul numărul 1 al Victoriei, Ion Ștefan.

Obiectivele chirnogenilor pentru acest sezon sunt calificarea în play-off și calificarea în fazele superioare ale Cupei României.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.