Futsal / Final Four Cupa României / M. Şotârcă: Dacă trofeul a bătut drumul până aici, vrem să-l păstrăm la Călărași

Futsal / Final Four Cupa României / M. Şotârcă: Dacă trofeul a bătut drumul până aici, vrem să-l păstrăm la Călărași

Sala Polivalentă Ion C. Neagu din Călăraşi va găzdui în perioada 16-17 martie Final Four-ul Cupei României la futsal, ediţia 2018-2019. În premieră, la startul competiţiei se va alinia şi Futsal Club Dunărea Călăraşi care va întâlni în al doilea joc din cadrul semifinalelor echipa Autobergamo Deva, finalista ultimelor două ediţii.

Antrenorul Marian Şotârcă a declarat că în meciul cu Deva orice rezultat e posibil însă îşi doreşte enorm ca trofeul să rămână la Călăraşi. „Autobergamo – Dunărea e un meci în care se poate întâmpla orice. Întâlnim un adversar redutabil, care ne-a dovedit asta chiar acum două etape, în campionat. Statutul de gazdă ne obligă să ne calificăm în finala de duminică. Sper ca băieții să suporte această presiune, să se automotiveze, să se bată să câștige Cupa României pentru public, pentru cei care au adus Final Four-ul la Călărași. Sunt mulți jucători în lotul nostru care au mai fost aproape de a câștiga trofee, dar au ratat la mustață! Aceștia sunt cei mai motivați. Dacă trofeul a bătut drumul până aici, vrem să-l păstrăm la Călărași” a declarat pentru www.frf.ro, Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al echipei Futsal Club Dunărea Călărași.

Cele două echipe s-au întâlnit recent în campionat, Autobergamo câştigând cu 4-1 jocul disputat în Sala sporturilor din Deva.

Partida Autobergamo Deva – Dunărea se va desfăşura sâmbătă, 16 martie de la ora 19.00.

Cealaltă semifinală, CSM Tîrgu Mureş – United Galaţi e programată de la ora 16.30 de minute, tot în Sala Polivalentă Ion C. Neagu.