AJF Călărași | Verdict: Victoria Lehliu - Spicul Vîlcelele, dublu forfait!

AJF Călărași | Verdict: Victoria Lehliu - Spicul Vîlcelele, dublu forfait!

Convocată marți, 26 septembrie, Comisia de Etică și Disciplină din cadrul AJF Călărași a analizat partida dintre Victoria Lehliu și Spicul Vîlcelele din runda a 3-a, întreruptă în prima parte a reprizei secunde, la scorul de 4-0 pentru gazde, hotărând ca fiecare echipă să piardă cu 3-0.

În plus, lehlienii s-au mai ales cu terenul suspendat o etapă precum și cu o penalitate financiară în cuantum de 500 de lei. Maseurul echipei, Florin Voinea a fost suspendat pentru o perioadă de 1 an și cu o amendă de 1000 de lei pentru lovirea unui adversar. Alți doi jucători au primit câte 3, respectiv 5 etape de suspendare. Nici Spicul n-a scăpat de amendă, urmând să achite suma de 700 de lei

“F.C. VICTORIA LEHLIU GARA – A.C.S. SPICUL VALCELELE

Anuleaza rezultatul din teren, omologheaza rezultatul partidei prin dublu forfait.

Terenul echipei F.C. VICTORIA LEHLIU se suspenda pentru 1 etapa si penalitate financiara 500 lei, baza art. 2.10, art 2.11, art. 2.6 din RD al AJF .

Echipa A.C.S. SPICUL VALCELELE se sanctioneaza cu penalitate finaciara 700 lei, baza art. 2.14 din RD al AJF.

Cu opinie separata, privind omologarea partidei cu dublu forfeit.

Arbitrul partidei se inainteaza catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor in vederea analizarii prestatiei.

Jucatorul VOINEA MARIUS, legitimat la echipa .F.C VICTORIA LEHLIU – GARA, se suspenda 3 etape si penalitate financiara 100 LEI in baza art 1.6, alin. 2 din RD al AJF (atac violent asupra unui adversar).

Jucatorul DINCA MARIAN - GEORGE, legitimat la echipa F.C. VICTORIA LEHLIU - GARA se suspenda 5 etape si penalitate financiara 100 LEI in baza art 1.6 alin. 2 din RD al AJF (lovirea cu pumnul a unui adversar).

Maseurul echipei FC VICTORIA LEHLIU – GARA, VOINEA FLORIN, se suspenda 12 luni si penalitate financiara 1000 lei, baza art. 8.4 din RD al AJF ( eliminarea de pe banaca tehnica pentru lovirea unui jucator advers).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.”, a decis Comisia de Etică și Disciplină.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.