AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 17 septembrie

AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 17 septembrie

Reuniţi marţi seară în şedinţă de lucru, membrii Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul AJF Călăraşi au analizat cazurile de indisciplină generate în weekend în cadrul competiţiilor desfăşurate sub egida forului fotbalistic local, stabilind următoarele măsuri:

TRICOLORUL JEGALIA – SPICUL VALCELELE

Jucatorul MARIN ALIN - COSMIN, legitimat la echipa TRICOLORUL JEGALIA, se suspenda 3 etape si penalitate financiara 100 lei, baza art.1.6,alin.2 din RD al AJF (lovirea cu capul a adversarului, in timp ce jocul era intrerupt). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

ZAREA CUZA VODA – INAINTE MODELU 2

Jucatorul MARCU COSTEL - CATALIN, legitimat la echipa ZAREA CUZA VODA, se suspenda 1  etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art.16,alin.1 din RD al AJF (comportare violenta).

Jucatorul ANDREI SILVIU - NICOLAE, legitimat la echipa INAINTE MODELU, se suspenda 1  etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art.1.6,alin.1din RD al AJF (comportare violenta). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

VIITORUL DICHISENI – SPERANTA DALGA

Jucatorul RUSEN ANDREI - VASILICA, legitimat la echipa SPERANTA DALGA, se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.14,din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

PROGRESUL PERISORU – ATLETICO NIC.BALCESCU

Jucatorul ADAM BOGDAN - IULIAN, legitimat la echipa PROGRESUL PERISORU, se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza art.14,din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

PETROLUL ILEANA – VENUS INDEPENDENTA (juniori)

Jucatorul SDRELEA DORIN - MIHAITA, legitimat la echipa VENUS INDEPENDENTA, se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza art.1.4,din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

PETROLUL ILEANA – VENUS INDEPENDENTA

Antrenorul secund al echipei PETROLUL ILEANA, FLOREA ANGHEL, se suspenda 4 etape si penalitate finnciara 200 lei, baza art.8.2 din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului).

Oficialul echipei PETROLUL ILEANA, ALEXANDRU C. se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 400 lei, baza art.8.10 din RD al AJF, coroborat cu art.6,  alin 8 din ROAF (injurii la adresa arbitrului). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

LUMINA FRUMUSANI – AVANTUL LUICA

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei AVANTUL LUICA si sanctioneaza cu penalitate financiara 400 lei echipa LUMINA FRUMUSANI, baza art.2.5,din RD al AJF (intreruperea jocului ca urmare a loviii arbitrului de catre un jucator).

Jucatorul DUMITRU IONUT, legitimat la echipa LUMINA FRUMUSANI, se exclude din activitatea fotbalistica si se sanctioneaza cu penalitate financiara 1000 lei, baza art.1.7,lit.bdin RD al AJF  (lovirea arbitrului cu  vatamare fizica a acestuia )

Jucatorul MIINEA FLORIN, legitimat la echipa LUMINA FRUMUSANI, se exclude din activitatea fotbalistica si se sanctioneaza cu penalitate financiara 1000 lei, baza art.1.7,lit.b,din RD al AJF  (lovirea arbitrului si vatamarea fizica a acestuia). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

VOINTA CHISELET – UNIREA SPANTOV

Anuleaza rezultatul din teren, omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei VOINTA CHISELET, delegatul echipei UNIREA SPANTOV, LAZAR ION se suspenda 6 luni si se  sanctioneaza cu penalitate financiara  400, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).

Jucatorul DUMITRU MARIN, legitimat la echipa UNIREA SPANTOV, se exclude din activitatea fotbalistica, identificat de oficialul echipei UNIREA SPANTOV ca fiind agresorul arbitrului, baza art.1.7,lit.b,din RD al AJF (lovirea arbitrului - recidiva).

Jucatorul GHENU FLORIN, legitimat la echipa VOINTA CHISELET, se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza art.1.4,din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.