Canotaj / România a cucerit 5 medalii, din care 2 de Aur, la Mondialele U23

Doi sportivi din cadrul CSM Călăraşi se află printre câştigători. E vorba de Mădălina Caşu (patru rame feminin) şi Alexandru Chioseaua (echipajul 8+1) au obţinut medaliile de argint, respectiv de bronz. La Călăraşi ei sunt antrenaţi de Dan Bănățeanu, Eugen Suciu şi Mădălina Buzdugan.

Fostă sportivă a clubului călărăşean, Georgiana Vasile, în prezent la Dinamo Bucureşti a obţinut medalia de aur în proba feminină de patru vâsle.

canotaj f 1

România a cucerit,duminică, în ultima zi a competiţiei, trei noi medalii, una de aur, una de argint şi una de bronz, duminică, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru tineret Under-23 de la Poznan (Polonia).

La patru rame masculin, Mihai-Vasile Ţigănescu, Cosmin Pascari, Ştefan-Constantin Berariu şi Ciprian Huc au obţinut aurul, după ce au fost cronometraţi în finală cu timpul de 05 min 50 sec 610/1000, devansând Marea Britanie, 05 min 52 sec 740/1000, şi de Noua Zeelandă, 05 min 52 sec 810/1000, etc.

Mădălina Hegheş, Amalia Bereş, Mădălina-Gabriela Caşu (componentă a CSM Călăraşi) şi Roxana Paraşcanu au câştigat argintul la patru rame feminin, fiind înregistrate în 06 min 34 sec 220/1000, după Rusia (06:31.490), dar înaintea Chinei (06:35.430).

Medalia de bronz a fost adusă de echipajul masculin de opt plus unu (Alexandru Chioseaua (component a CSM Călăraşi), Mugurel-Vasile Semciuc, Alexandru Matinca, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu-Vasile Bejan, Gheorghe-Robert Dedu, Alexandru-Cosmin Macovei, Adrian Munteanu), cronometrat în 05 min 24 sec 930/1000. Primele două poziţii au fost ocupate de SUA (05:22.480) şi Marea Britanie (05:24.930).

România a mai câştigat sâmbătă o medalie de aur în proba feminină de patru vâsle (Elena Logofătu, Nicoleta-Ancuţa Bodnar, Simona-Geanina Radiş şi Georgiana Vasile – fostă componentă a CSM Călăraşi, în prezent sportivă la Dinamo Bucureşti) şi una de argint la dublu rame masculin (Dumitru-Alexandru Ciobică şi Florin-Sorin Lehaci).

Cu cinci medalii, două de aur, două de argint şi una de bronz, România s-a clasat pe locul patru în clasamentul pe naţiuni, după SUA, 5-1-2, Italia, 3-3-6, şi Marea Britanie, 3-3-2.

canotaj m 1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.