BOX / CSM Călăraşi, 2 titluri de campioană naţională la junioare

BOX / CSM Călăraşi, 2 titluri de campioană naţională la junioare

Pe malul mării, la Eforie Nord se desfăşoară în perioada 26 august – 2 septembrie Campionatele Naţionale de box feminin, senioare, tineret, junioare şi cadete.

CSM Călăraşi s-a prezentat la această competiţie cu 4 pugiliste, o senioare şi 3 junioare câştigând două titluri de campioană naţională. Astfel, junioarele, Francisca Grancea (cat. 52 kg) şi Loredana Marin (cat. 63 kg), ambele în vârstă de 15 ani s-au clasat pe primul loc obţinând devenind campioane naţionale. Cea de-a 3-a junioare, Andreea Culea (cat. 57 kg) a obţinut medalia de argint, devenind vicecampioană naţională. „Sunt foarte bucuros de aceste rezultate. Acesta a fost de fapt şi obiectivul nostru. Să obţinem cât mai multe medalii de aur la junioare. Fetele s-au luptat exemplar, au câştigat şi merită felicitate.” a declarat antrenorul, Constantin Bebeşelea.

La senioare, Andra Budescu (cat. +81 kg) va boxa sâmbătă în semifinale cu campioana ultimilor ani, Mihaela Radu, de la CSM Târgovişte. „E greu pentru Andra mai ales că va intra în ring cu una din cele mai bune pugiliste din ţară. Dar va lupta pentru că este o luptătoare. Oricum avem asigurat bronzul” a mai spus Bebeşelea.

 

CSM Călăraşi / Rezultate CN Box feminin

Junioare

Locul I Francisca Grancea (cat. 52 kg)

Locul I Loredana Marin (cat. 63 kg)

Locul II Andreea Culea (cat. 57 kg)

Senioare

Locul III Andra Budescu (cat. +81 kg)