10 medalii pentru sportivii CSM Călăraşi la CN de Canotaj – Ergometru

10 medalii pentru sportivii CSM Călăraşi la CN de Canotaj – Ergometru

Pentru al doilea an consecutiv, la Piatra Neamţ s-a desfăşurat sâmbătă, 2 martie o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Canotaj – Ergometru, seniori, juniori şi masters. Competiţia a avut loc în Sala Ceahlăul şi au participat peste 300 de sportivi: 216 juniori (14-18 ani) în 124 de echipaje, 90 de seniori în 44 de echipe şi opt sportivi la categoria masters (35-50 de ani şi 50+).

Sportivii CSM Călăraşi, antrenaţi de Daniel Bănăţeanu, Eugen Suciu şi Mădălina Buzdugan, au obţinut nu mai puţin de 10 medalii din care 4 de aur (1, seniori şi 3, juniori), 4 de argint (1, seniori şi 3, juniori) şi 2 de bronz (1, seniori şi 1, juniori).

Adriana Ailincăi şi Mădălina Caşu au urcat pe primul loc în proba de dublu senioare. Tot la seniori, Alexandru Chioseaua s-a clasat pe 2 în proba de simplu seniori iar Antonio Stoica a ocupat poziţia a 3-a în proba de simplu.

Cristina Drugă şi Gabriela Paraschiv au devenit campioane naţionale în proba de dublu junioare I. Tot pe primul loc s-au situate şi Ştefan Sandu , în proba de simplu juniori I şi Alexandru Maftei, în proba de simplu juniori III.

Medalii de argint au obţinut Roxana Lifu, Elena Buzdugan, Mihaela Popa şi Ana Maria Matran, în proba de patru junioare II, Valentin Nedelescu, în proba de simplu juniori III şi Bianca Ifteni, în proba de simplu junioare III.

Pe podiu au mai urcat ocupând locul 3 Bianca Şerban în proba de simplu junioare III.

Organizatorii Campionatului Naţional de Canotaj – Ergometru au fost Federaţia Română de Canotaj, Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ, CS Ceahlăul, LPS Piatra Neamţ, cu sprijinul partenerilor: Consiliul Judeţean, Primăria şi Consiliul Local Piatra Neamţ.

 

Rezultate obţinute de CSM Călăraşi

La C.N. Seniori

Loc  I Adriana Ailincăi, Mădplina Caşu - proba de dublu senioare

Loc  II Alexandru Petrişor Chioseaua - proba de simplu seniori

Loc  III Antonio Dumitru Stoica - proba de simplu seniori

 

La C.N. Juniori

Loc   Cristina Drugă şi Gabriela Paraschiv - proba de dublu junioare I

Loc  I Ştefan Cristian Sandu - proba de simplu juniori I

Loc  I Ionuţ Alexandru Maftei - proba de simplu juniori III

Loc  II Roxana Maria Lifu, Elena Buzdugan, Mihaela Roxana Popa şi Ana Maria Matran - proba de patru junioare II

Loc  II Valentin Nedelescu - proba de simplu juniori II

Loc  II Bianca Ifteni - proba de simplu juniori III

Loc  III Bianca Şerban - proba de simplu junioare III

 

Antrenori: Daniel Bănăţeanu, Eugen Suciu, Mădălina Buzdugan.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.