N. Cionoiu: Se investește în infrastructură și acest lucru se vede la nivelul întregii țări

N. Cionoiu:  Se investește în infrastructură și acest lucru se vede la nivelul întregii țări

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu a anunțat astăzi pe pagina personală de Facebook că România a depășit pragul de 1100 de kilometri de autostradă și drumuri de mare viteză după s-a deschis segmentul de autostradă A0 din jurul Bucureștiului. “Această evoluție în domeniul infrastructurii se datorează eforturilor ministrului Sorin Grindeanu și al echipei Ministerului Transporturilor. Totodată, avem în execuție, proiectare sau licitație aproape 1.000 de km de noi drumuri:

- 509,35 km în execuție;

- 272,07 km în proiectare;

- 203 km în licitație;

Se investește în infrastructură și acest lucru se vede la nivelul întregii țări, ceea ce reprezință o veste excelentă atât pentru transportatori, cât și pentru noi toți, deoarece se reduce considerabil timpul petrecut în trafic.”, se arată în mesajul postat de senatorul Cionoiu pe Facebook.

Ministrul Sorin Grindeanu a anunțat astăzi că “În luna iulie (cel mai târziu) lucrările se vor finaliza și pe ceilalți aproximativ 10 km ai Lotului 1 (Glina- Vidra), ceea ce va permite asigurarea conexiunii cu Autostrada Soarelui (A2).”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.