M. Dulce: Chiar dacă PSD este în opoziție și nu are majoritate în parlament, face tot ce îi stă în putință pentru a sprijini copiii

M. Dulce: Chiar dacă PSD este în opoziție și nu are majoritate în parlament, face tot ce îi stă în putință pentru a sprijini copiii

Parlamentarii Partidului Social Democrat au depus un amendament la proiectul legii bugetului de stat pe acest an prin care solicită majorarea alocaţiilor pentru copii, începând cu data de 1 martie, a anunţat, joi, preşedintele organizaţiei municipale PSD Călăraşi, Marius Dulce.

„Aşa cum ştiţi, Partidul Social Democrat a fost, este şi va rămâne alături de oameni. De fiecare dată când am fost la guvernare am fost preocupaţi de problemele oamenilor. Astăzi, PSD se gândeşte la copii noştri. Copii noştri înseamnă viitor. Viitorul nostru, al tuturor! PSD a depus în Parlament şi lansează o campanie prin care se adresează tuturor românilor să semneze petiția prin intermediul căreia parlamentarii, indiferent de culoarea politică, să susțină creșterea alocațiilor așa cum a fost prevăzută în Legea nr. 14/2020.

Drept urmare, PSD cere tuturor partidelor să susțină creșterea alocațiilor pentru copii, de la 1 martie, după cum urmează:

- de la 214 lei la 300 lei pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani;

- de la 427 lei la 600 lei pentru copiii sub 20 ani și copiii cu dizabilități.

Chiar dacă PSD este în opoziție și nu are majoritate în parlament, face tot ce îi stă în putință pentru a sprijini copiii.”, a susţinut Dulce care a conchis „Totodată PSD face apel la toți parlamentarii PNL, USR PLUS, UDMR să dea dovadă de bunătate și să nu pedepsească copiii. Au fost destul de încercați acum cu această pandemie, când au fost obligați să stea în singurătate, să învețe în mediul online. Studiile au arătat că deja au apărut probleme de sănătate în rândul copiilor și mă refer la miopie. Trebuie să avem grijă de copiii noștri. Încă o dată PSD face apel la toate partidele parlamentare ca să sprijine acest amendament, iar de la 1 martie copiii să primească alocațiile mărite.”

Intră și tu pe psd.ro/alocatii și cere-le parlamentarilor PNL/USR/UDMR din județul tău să voteze pentru mărirea alocațiilor!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.