„Pensiile speciale” par să nu-i deranjeze pe Drăgulin&Co!

„Pensiile speciale” par să nu-i deranjeze pe Drăgulin&Co!

Vineri, după cum probabil aţi aflat şi din postările noastre, a fost publicată, în Monitorul Oficial, Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind Codul Administrativ, instrument de lucru pentru autorităţile publice locale şi centrale.

Deşi au trecut două zile, nimeni din PNL Călăraşi nu şi-a găsit timp să conteste pe Facebook (unde în altă parte!) acest act normativ care înglobează 15 legi şi care aduce printre altele şi câteva facilităţi pentru aleşii locali (preşedinţi şi vicepreşedinţi de Consilii Judeţene, primari şi viceprimari) cum ar fi de pildă indemnizaţia de limită de vârstă pe care propaganda „de dreapta” a catalogat-o deja ca fiind „pensie specială”, adică o nouă povară pe umerii contribuabililor.

Preşedintele PNL Călăraşi, primarul Daniel Ştefan Drăgulin dar şi ceilalţi primari liberali ori chiar senatorul Răducu Filipescu, fost preşedinte de CJ, preţ de 12 ani, n-au scos o înjurătură, măcar o vorbuliţă pe undeva, semn că nu le displace prevederea care se referă la pensiile speciale. Ori fi ele imorale, c-aşa urlă ca prostu’ Orban, dar fac aşa de bine la buzunar, la bătrâneţe!

Şi propaganda gălăgioasă tesută în partid (asta nu te deranjează Kleine?) dar şi pe lângă partid doarme-n bocanci, apreciind că nu-i acum momentul să mai răcnească din toţii rărunchii aşa cum a făcut-o, la început de an, cu alocaţiile pentru copii ori OUG 114. Atunci, parlamentarii PSD de Călăraşi erau înfieraţi cu mânie liberală pe Facebook că nu dau curs propunerilor stupide venite din PNL, susţinând Guvernul, aproape plin de ciume roşii! Acum, aceeaşi parlamentari nu sunt atinşi nici măcar cu o floare, cu toate că susţin în continuare acelaşi Cabinet nenorocit care din punctul lor de vedere au băgat ţara-n gard. Dar care de data asta face bine chiar foarte bine şi aleşilor locali PNL, Drăgulin, Filipescu şi alte „monumente galbene” locale beneficiind, la rândul lor, de pensii speciale că doar s-au sacrificat şi ei pe altarul administraţiei publice locale pentru prosperitatea concetăţenilor lor.

Băi ipocriţilor, pe cine naiba vreţi voi să mai păcăliţi?! Lacomi cum sunteţi aţi luat “maximum” şi din Legea cadru 153 privind salarizarea, pricopsindu-vă cu cele mai mari salarii şi acum ţipaţi ca disperaţii că primăriile pe care le conduceţi au rămas fără bani în toiul verii!

Cu ce-or fi greşit călărăşenii să-i mai suporte şi pensia specială lui Drăgulin care a avut grijă să înrobeze municipiul, pe vreo 10-12 ani de acum încolo, cu o datorie cumulată la bănci de 670 de miliarde de lei vechi ce vor fi cheltuiţi pe nişte proiecte megalomanice? Ori indemnizaţia lui Filipescu care deşi s-a împrumutat la bancă vreo 180 de miliarde de lei vechi, tot n-a putut să finalizeze, în ultimul său mandat, Biblioteca Judeţeană? Poate ne va spune într-o bună zi DNA!

Deşi nu vor să arate, aleşii PNL îşi freacă şi ei mâinile de bucurie. În afara „salariului” şi nu numai, „ciumele galbene”rămân şi ei cu o pensie „frumuşică”, pentru cei mai amărăşteni ce-i drept!, „cadou” primit de la „ciumele roşii” pe care i-au tot invocat, în cel mai ipocrit mod posibil, în discursurile lor greţoase! Ruu-şii-nii-căăă!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.