UNIKA a dat startul producției de agende 2020

UNIKA a dat startul producției de agende 2020

Dacă încă n-ai aflat, trebuie să afli acum. UNIKA, cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România, are vești bune pentru companii și firme, deoarece a dat startul încă de pe acum producției de agende 2020. Noua colecție pentru anul ce vine surprinde prin eleganță, modernitate și stil.

Firmele și companiile au de unde alege, deoarece UNIKA s-a gândit la tot și la toate și a realizat o mulțime de modele. Pe scurt, UNIKA te ajută să-ți pregătești businness-ul așa cum se cuvine, din timp, pentru că, după cum știți deja, organizarea conduce adesea către succes. Agende 2020 personalizate sau nu, din piele ecologică sau naturală, în diverse culori, pe toate le găsești la prețuri de producător.

Poate că deja cunoști noile modele, le-ai văzut, dar ți-ar plăcea să știi mai multe despre ele. Sau poate nu le cunoști și le descoperi acum. Uite câteva dintre modele!

Agenda Fili

Fiecare agendă spune o poveste, iar agenda Fili spune povestea ei. Au analizat, au gândit și au creat. Agenda Fili spune povestea oamenilor ocupați, aflați sub presiunea timpului mai mereu, care nu pot pleca la serviciu fără o agendă care să îi însoțească. Dacă te regăsești printre acei oameni care colindă orașul toată ziua cu tot felul de treburi, atunci această agendă e perfectă. Se potrivește în orice context, nu e nici prea elegantă, nici prea superficială, e tocmai ce trebuie ca să o poți lua oriunde. Ce ai zice să o asortezi cu o ținută jeans?

O poți găsi în mai multe variante de culori: negru, roșu, albastru, maro. Coperta are un aspect prețios, fin la atingere, material filigranat, pretabil la timbru sec, broderie și folio. Se comercializează cu etichetă cu rășină cu an inclusă în preț - una dintre cele mai noi metode de branding folosite în special pentru marele avantaj de a comunica complet și corect culorile logoului tău.

unika3

Agenda Shadow

Trecem în cealaltă extremă și ajungem la eleganță. Eleganța înseamnă stil, bun gust, rafinament, dar totodată și atitudine. Care este povestea numelui Shadow? Totul a pornit de la materialul din care este produsă, pielea cu umbre. Datorită design-ului elegant, producătorul afirmă că această agendă este ideală pentru întâlnirile de business. Dar aspectul elegant nu este singurul motiv pentru care este perfectă pentru acest tip de întâlniri. Este prevăzută cu suport pix și diverse buzunare la interior pentru carduri și cărți de vizită. Concluzia: o agendă cu utilizări multiple, aproape indispensabilă oamenilor de afaceri. Culori coperți: gri, bordo, albastru.

unika2

Agenda Seqoia

Am putea spune că agenda Seqoia este acea agendă care scrie povestea seriozității și a eleganței în același timp. Este o agendă realizată din piele naturală, în două variante de culori: bej și gri. Este un produs nou cu design deosebit, foarte plăcut la atingere cu coperți flexibile în culori neutre. Pe copertă are o etichetă metalică pe care este scris anul, ceea ce te face să te trimită cu gândul la istorie, la prestigiu, la tradiție. Mulți ar putea spune că seamănă cu o agendă vintage, însă nu este așa. Deși eticheta metalică s-ar putea să te întoarcă în timp, desgin-ul deosebit s-ar putea să te facă să te oprești din călătoria timpului.  

unika4

Dacă vrei să descoperi toate modelele noi de agende 2020, să comanzi sau să afli mai multe detalii despre brand-ul UNIKA, ei te întâmpină cu drag, fie virtual, fie real. Îi găsești pe site-ul lor, în magazinul online sau în showroom. Îți urăm un an productiv și organizat!