Contribuabilii vor primi clarificări referitoare la  regimul special pentru agricultori

Contribuabilii vor primi clarificări referitoare la  regimul special pentru agricultori

Luni, 8 octombrie 2018  începând cu ora 13.00, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Călăraşi  cu sediul în municipiul Călăraşi str. Eroilor revoluţiei 22 dec.1989, nr. 6-8 , contribuabilii vor beneficia  de răspunsuri la întrebările referitoare la  regimul special pentru agricultori; noutăţi legislative fiscale. La această întâlnire vor fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii octombrie 2018 şi serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual) .                                                                                                                                          

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.