Primăria Roseți susține financiar și în acest an activitatea sportivă din cadrul ACS Roseți

Primăria Roseți susține financiar și în acest an activitatea sportivă din cadrul ACS Roseți

În calitate de asociat - membru fondator, Primăria Roseți va susține financiar și în acest an activitățile sportive desfășurate de Asociația Club Sportiv Roseți.

În ședința ordinară din 31 ianuarie, consilierii locali au adoptat Proiectul de hotărâre privind privind aprobarea contractului de finanţare dintre comuna Roseți și Asociația Club Sportiv Roseți pentru 2024.

Valoarea contractului de finanțare, valabil până la 31 decembrie 2024, este de 185.000 lei, bani alocați, în baza prevederilor Legii 69 / 2000, pentru susținerea următoarelor categorii de cheltuieli: a) participarea în competiţii locale, județene,naţionale şi internaţionale; b) masa sportivilor; c) transport; d) cazare; e) achiziţionare echipament sportiv; f) pregătire centralizată; g) plată arbitrii şi observatori; h) salarii jucători, antrenori şi personal auxiliar; i) asistenţă medicală; j) plată utilităţi; k) întreținere și administrare baza sportivă; l) alte cheltuieli implicite, necesare desfăşurării activităţilor specifice.

Conform contractului de finanțare, ACS Roseți se obligă: să utilizeze suma menționată mai sus, exclusiv pentru finanţarea naturilor de cheltuieli precizate anterior, potrivit obiectivului stabilit prin prezentul contract şi în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare; să realizeze programul de activităţi specifice în condiţiile de performanţă şi eficienţă, respectiv: clasarea sportivilor/clubului pe locuri onorabile astfel încât să fie asigurat un climat de performanţă și promovarea unui număr cât mai mare de juniori, în vederea asigurării promovării tinerelor speranţe şi a continuităţii unui lot competitiv; să promoveze însemnele comunei Roseți în toate competiţiile la care participă, precum şi în cantonamente, dupa caz. De asemenea, ACS Roseți are obligaţia de a comunica anual, prin publicare pe pagina de internet proprie, sursele financiare, bugetul şi bilanţul contabil şi execuţia bugetară anuală în termen de cel mult 150 de zile de la încheierea exerciţiului financiar anterior conform Legii nr. 245/2023 precum și obligaţia de a comunica anual, prin publicare pe pagina de internet proprie, structura organizatorică, numele şi prenumele persoanelor din conducerea clubului, grila de salarizare, Registrul imobilizărilor, numărul persoanelor angajate şi organigrama instituţiei, numărul sportivilor legitimaţi.

Nu în ultimul rând, Asociatia Clubul Sportiv Roseti are obligaţia de a prezenta până la finele exercițiului bugetar 2024 cel târziu, decontarea cheltuielilor conform sumelor alocate din bugetul propriu al comunei Roseți.

În acest moment, înaintea reluării meciurilor din returul sezonului regulat, echipa de seniori ACS Roseți ocupă locul 5 în topul Seriei A a campionatului județean de fotbal, obiectivul fiind calificarea în play-off, competiție la care participă primele 4 echipe clasate la finele sezonului regulat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.