Primăria Călăraşi: Solidaritatea poate fi cea mai bună cale pentru a face față acestui virus!

Primăria Călăraşi: Solidaritatea poate fi cea mai bună cale pentru a face față acestui virus!

În contextul pandemiei de coronavirus, Primăria municipiului Călăraşi, lansează prin intermediul paginii oficiale de Facebook, un apel la solidaritate pentru sprijinirea cadrelor medicale şi a forţelor de ordine, invitând societăţile comerciale din Călăraşi să facă donaţii pentru achiziţionarea materialelor de protecţie. În acest sens, cei interesaţi au la dispoziţie şi un număr de telefon, 0720.800.002 unde pot obţine informaţii suplimentare, de luni până vineri, în intervalul de timp 8.00-16.30.

„Solidaritatea poate fi cea mai bună cale pentru a face față acestui virus. Cadrele medicale și forțele de ordine au nevoie în permanență de produse de protecție, materialele biocide sunt și ele greu de găsit, iar orice ajutor din partea antreprenorilor călărășeni poate fi o gură de oxigen.

Implicarea fiecărei firme poate face diferența între a ne uita pasiv la situație și a putea face efectiv ceva prin orice fel de ajutor, iar aici vorbim fie de implicare financiară, fie prin donații destinate achiziționării echipamentelor de protecție (măști, mănuși, dezinfectanți și aparatură).

Puteți alege ca ajutorul dumneavoastră să se concretizeze în:

Donații în conturile ONG-urilor care se ocupă de combaterea răspândirii infecției cu Coronavirus

Donații de echipamente de protecție și biocide

Donații de alimente neperisabile pentru bătrâni și persoane defavorizate care se află în situații deosebite

Donații de medicamente

Orice fel de ajutor care poate fi util în actualul context epidemiologic.

Primăria Municipiului Călărași vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0720 80 00 02 unde puteți suna de luni până vineri, între orele 8.00-16.30, pentru a obține informații referitoare la eventualele donații pe care le puteți face.” se arată în cuprinsul mesajului postat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Călăraşi.

primariacalarasisolidaritate