Situația claselor cu activitate școlară suspendată. În județ sunt 344 de preșcolari și elevi infectați cu SARS-COV 2

Situația claselor cu activitate școlară suspendată. În județ sunt 344 de preșcolari și elevi infectați cu SARS-COV 2

Instituția Prefectului – județul Călărași informează că, la această dată, la nivelul județului Călărași, 43 de clase au activitatea școlară suspendată după confirmarea a mai mult de trei cazuri de COVID-19. Cele mai multe clase cu activitate suspendată sunt din cadrul școlilor de pe raza municipiului Călărași. Sunt clase cu activitate online și în școlile din Oltenița, Lehliu Gară, Borcea, Căscioarele și Ciocănești.

La nivelul județului Călărași sunt 344 de preșcolari și elevi infectați cu SARS-COV 2. De asemenea, 87 de cadre didactice și nedidactice au fost testate pozitiv.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.