Călăraşi | Consiliul Local, convocat joi, 18 august în şedinţă extraordinară

Călăraşi | Consiliul Local, convocat joi, 18 august în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, joi, 18.08.2022, ora 12.00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr.77/2022 privind aprobarea contractării şi garantării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 60.000.000 lei.

2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călărași pe anul 2022.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării UAT Municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi la Programul privind creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public, a indicatorilor tehnico-economici şi a depunerii proiectului cu titlul ,,EXTINDERE REŢEA ILUMINAT PUBLIC ÎN CARTIERELE DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI”.

Primar,

Dulce Marius Grigore

UPDATE: Pe ordinea de zi vor mai fi introduse şi următoarele două Proiecte de Hotărâri

4. Proiect de Hotărâre privind modificarea HCL 106/04.04.2022 privind aprobarea depunerii proiectului CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A ȘCOLII GIMNAZIALE ”MIHAI VITEAZUL”DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI - CORP A în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta 5 - Valul renovării, Axa 2, Operațiunea B.2: renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

5. Proiect de Hotărâre la proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr.107/04.04.2022 privind aprobarea depunerii proiectului CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A ȘCOLII GIMNAZIALE ”MIHAI VITEAZUL” CORP B DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta 5 - Valul renovării, Axa 2, Operațiunea B.2: renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.