Consilierii judeţeni convocaţi azi în şedinţă extraordinară. Vezi ordinea de zi!

Consilierii judeţeni convocaţi azi în şedinţă extraordinară. Vezi ordinea de zi!

Se convoacă, de îndată, Consiliul Judeţean Călăraşi, în şedinţă extraordinară, astăzi, în sala de şedinţe Mihai Arbagic cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării proiectului „Consolidarea capacităţii Şcolii Gimnaziale Speciale Nr. 1 Călăraşi de a gestiona situaţia de pandemie generată de virusul SARS – COV – 2”

2. Proiect de hotărâre privind participarea Judeţului Călăraşi prin Consiliul Judeţean Călăraşi la depunerea proiectului „Actualizarea în format GIS a Planului de Amenajare a Teritoriului Judeţean Călăraşi” în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României, Componenta C10 – Fondul Local, Investiţia I.4 – Elaborarea / actualizarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului şi de planificare urbană

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării unei delegaţii a Consiliului Judeţean Călăraşi la Moguer, Huelva (Spania), în perioada 12 – 16 mai 2022.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.