CJ Călărași, prezent la lucrările Conferinței Regiunilor Periferice Maritime

CJ Călărași, prezent la lucrările Conferinței Regiunilor Periferice Maritime

Vicepreședintele Ion Samoilă și managerul public al județului, Marius Fulga au reprezentat Consiliul Județean Călărași la lucrările Conferinței Regiunilor Periferice Maritime, desfășurate în perioada 21-22 martie în Grecia la Patras.

“Dezvoltarea durabilă a zonei Dunării rămâne un deziderat pentru Consiliul Judeţean Călăraşi, iar în acest sens, eforturile locale trebuie completate de implicarea activă în programarea strategică internațională.

La întâlnirea Comisiei Regiunilor Periferice Maritime, județul Călărași a fost reprezentat de vicepreședintele Ion Samoilă și managerul public al județului, Marius Fulga.

În cadrul lucrărilor comisiilor au fost analizate probleme ce țin de coeziunea teritorială, protecția mediului, transport și migrație.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Călărași.

Conferința Regiunilor Periferice Maritime reunește peste 150 de regiuni din 24 de țări ale Uniunii Europene și nu numai, reprezentând aproximativ 200 de milioane de oameni.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.