CJ Călăraşi | 65 de burse sociale vor fi acordate în acest an elevilor Şcolii Gimnaziale Speciale din Călăraşi

CJ Călăraşi | 65 de burse sociale vor fi acordate în acest an elevilor Şcolii Gimnaziale Speciale din Călăraşi

Nu mai puţin de 65 de burse sociale, pe criterii medicale, vor fi acordate pe criterii medicale elevilor Şcolii Gimnaziale Speciale nr. 1 Călăraşi în acest an şcolar. Aşa au decis joi consilierii judeţeni care au adoptat Hotărârea privind aprobarea numărului și cuantumului burselor sociale pe criterii medicale acordate elevilor Școlii Gimnaziale Speciale nr. 1 Călărași pentru anul școlar 2021-2022.

Beneficiarii acestor burse sunt stabiliți de Comisia pentru acordarea burselor sociale pe criterii medicale, în baza unei proceduri și a unor criterii aprobate prin Hotărâre a Consiliului de administrație al Școlii Gimnaziale Speciale nr. 1 Călărași. Cuantumul unei astfel de burse este de 250 de lei lunar.

Bursele sociale pe criterii medicale, care se pot revizui semestrial, se acordă în fiecare an școlar, pe perioada cursurilor școlare, dar și pe perioada vacanțelor școlare dacă beneficiarii au promovat anul școlar sau la sfârșitul anului școlar, dacă sunt corigenți la o singură disciplină de învățământ și au media anuală 10 la purtare sau calificativul ”foarte bine”.

Bursele se asigură din bugetul propriu al Județului Călărași prin bugetul Scolii Gimnaziale Speciale nr. 1 Călărași.

          

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.